Infografiikka: Facebookin viha-reaktio ja algoritmin muutokset
Facebookin algoritmit ovat aina olleet sen suurimpia salaisuuksia. Niiden toiminnasta on aiemmin tihkunut vain vähän tietoja, ja sekin vähän, mitä on tiedetty, on perustunut pikemminkin ulkopuolisten havaintoihin ja päätelmiin kuin pitäviin todisteisiin. Tähän tuli kuitenkin muutos, kun Facebookin ex-työntekijä Frances Haugen vuosi tuhansia yhtiön salaisia asiakirjoja ja keskusteluja ensin syyskuussa Wall Street Journalille ja sen jälkeen Yhdysvaltain kongressille, jonka jälkeen tietoihin on päässyt tutustumaan myös muita sanomalehtiä.
Koostin mediassa esiintyneistä tiedonmuruista infografiikan, joka kuvaa mm.
- Kuinka Facebook kehitti ja julkaisi emoji-reaktiot vuonna 2016.
- Kuinka Facebook kertoi julkisuudessa emoji-reaktioiden vaikutuksen olevan uutissyötteen algoritmissa vain vähän tavallista tykkäystä suurempi, vaikka se alunperin oli viisinkertainen.
- Kuinka Facebookin sisällä havahduttiin hitaasti emoji-reaktioiden (erityisesti ”vihainen”-reaktion) ongelmiin ja huomattiin uutissyötteen algoritmin tuottavan ei-toivottuja tuloksia.
- Kuinka Facebookilla kesti vuosia tehdä tarpeelliset korjaukset ja muuttaa ”vihainen”-reaktion arvo algoritmissa nollaksi.
Avaa iso kuva klikkaamalla:

Aikajanan sisältö tekstinä:
- 2008-2010
Facebook otti käyttöön ”tykkäämisen” vuonna 2008. Vuodesta 2010 lähtien Facebookin tykkäysnapin pystyi upottamaan myös muille nettisivuille. - 2012 (julki 2014)
Facebook teki kokeilun, jonka mukaan käyttäjille näytetyt positiiviset julkaisut synnyttivät näissä positiivisia tunteita ja negatiiviset julkaisut negatiivisia tunteita. Facebook vakuutti, ettei se aio manipuloida käyttäjiä saamiensa tulosten avulla. - 2016
Facebook julkaisi emoji-reaktiot ”ihastu”, ”haha”, ”vau”, ”surullinen” ja ”vihainen”. Niiden avulla Facebook pystyi näyttämään uutissyötteessä käyttäjille heidän tunnetilansa mukaisia julkaisuja. - 2017
Emoji-reaktioiden arvoksi muutettiin uutissyötteen algoritmissa viisi kertaa normaalin tykkäyksen arvo. Tavoitteena oli näin saada ihmiset ja Facebookissa toimivat julkaisijat käyttämään emoji-reaktioita.
Facebook väitti kuitenkin Mashablelle, että niiden arvo olisi vain ”vähän” tykkäystä korkeampi. - 2018
Facebook alensi emoji-reaktioiden arvon algoritmissaan neljäksi normaaliksi tykkäykseksi.
Facebookin tietovuoto ja hyväksikäyttö vaaleissa tulee ilmi Cambridge Analytica -skandaalissa.
Mark Zuckerberg käy USA:n kongerssin kuultavana. - 2019
Facebookin tutkijoiden mukaan ”vihainen”-reaktioita keränneet julkaisut sisälsivät todennäköisemmin virheellistä sekä vahingollista sisältöä, ja sitä käytettiin ”poliittisena aseena”. Algoritmi saattoi myös nostaa näkyvyyttä suhteettoman paljon. Facebook teki muutoksia, joiden oli tarkoitus vähentää vihaisten reaktioiden vaikutusta. - 2020
Koronan myötä Facebook lisäsi ”läheisyys”-reaktion.
Facebookissa vakuututaan muutosten tarpeesta. Selvitysten mukaan käyttäjät eivät pidä julkaisujensa saamista ”vihainen”-reaktioista. Lopulta ”vihainen”-reaktion arvoksi muutettiin puolitoista tykkäystä. - 2021
Kritiikki Facebookia kohtaan kasvaa Yhdysvaltain kongressitalon 6.1.2021 valtauksen myötä.
Syyskuussa Facebook muutti ”vihainen”-reaktion arvon nollaksi. ”Ihastu” ja ”surullinen” -reaktioiden arvot muutettiin kahdeksi tavalliseksi tykkäykseksi.
Frances Haugen vuotaa Facebookin sisäisiä dokumentteja The Wall Street Journalille, jotka todistivat mm. tässä kuvattuja tapahtumia. - 2021 lokakuu
Frances Haugen on kongressin kuultavana.
Vuodettujen dokumenttien mukaan Facebookin käyttäjät saavat nyt aiempaa vähemmän väärää tietoa, ”häiritsevää” sisältöä ja ”graafista väkivaltaa”.
Muutokset eivät laskeneet käyttäjien aktiivisuutta.
Tärkein käyttämäni lähde on The Washington Postin artikkeli 26.10.2021. Muut lähteet:
- Wall Street Journal, syyskuu 2021, The Facebook Files, https://www.wsj.com/articles/the-facebook-files-11631713039
- Adam D. I. Kramer, Jamie E. Guillory, and Jeffrey T. Hancock, 2014, Experimental evidence of massive-scale emotional contagion through social networks, https://www.pnas.org/content/111/24/8788.full
- The Washington Post, 30.6.2014, Facebook responds to criticism of its experiment on users, https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2014/06/30/facebook-responds-to-criticism-of-study-that-manipulated-users-news-feeds/
- Mashable, 27.2.2017, You might want to rethink what you’re ’liking’ on Facebook now, https://mashable.com/article/facebook-reactions-news-feed
Mitä tästä aikajanasta ja Facebookin toiminnasta pitäisi ajatella?
Olen seurannut Facebookin muutoksia ja algoritmeja aina siitä lähtien, kun liityin Facebookiin vuonna 2007. Kuten alussa viittasin, nyt on saatu kerralla enemmän tietoa Facebookin algoritmien toiminnasta kuin kertaakaan aiemmin 14 vuoden aikana.
1. Isoin ongelma on juuri tämä: Facebookin kuten muidenkin netti- ja somepalvelujen algoritmit ovat niiden liikesalaisuuksia, jonka takia niiden vaikutuksista ei tiedetä tarpeeksi.
Facebook on perustellut algoritmien salassa pitoa sillä, että näin Facebookissa julkaisevat tahot eivät voi käyttää algoritmeja väärin. Mutta juuri tämä on mahdollistanut sen, että Facebook on itse käyttänyt algoritmeja käyttäjille vahingollisella tavalla.
2. Toinen tärkeä seikka on se, että jälleen kerran paljastui, kuinka suuri valta Facebookilla ja sen algoritmeilla on maailman ihmisiin. Kun Facebook halusi saada käyttäjät käyttämään uusia emoji-reaktioita, se antoi niille viisinkertaisen arvon normaaliin tykkäykseen verrattuna. Facebook oletti aivan oikein, että ihmiset ja muut Facebookissa julkaisevat huomaisivat kyllä emoji-reaktioiden vaikutuksen siihen, mitkä julkaisut nousevat uutissyötteessä kärkeen, ja muuttaisivat toimintaansa.
Algoritmi, joka vaikuttaa miljardien ihmisten käytökseen, ei saisi olla valvonnan ulkopuolella.
3. Kolmanneksi tapahtumat osoittavat Facebookin olleen epärehellinen. Kun se vuonna 2014 julkaisi tulokset kokeilustaan, jolla manipuloitiin käyttäjiä näyttämällä näille joko korostetun positiivisia tai negatiivisia julkaisuja, se vakuutti, ettei havaintoja tultaisi käyttämään uutissyötteen algoritmissa. Kuitenkin se tuki juuri niin julkaistessaan emoji-reaktiot vuonna 2016.
Kertauksena: emoji-reaktioiden myötä käyttäjät näkivät uutissyötteessään enemmän sen mukaisia julkaisuja kuin mitä reaktioita he olivat itse käyttäneet aiemmin näkemiinsä julkaisuihin. Esimerkiksi jos käyttäjä reagoi julkaisuihin ”vihainen”-reaktiolla, niin hän sai entistä enemmän nähtäväkseen julkaisuja, joihin muut olivat reagoineet samaten ”vihainen”-reaktiolla. Näin Facebook saattoi ikään kuin synkronoitua käyttäjän tunnetilaan. Tarkoituksena oli saada ihmiset pysymään palvelussa tätä kautta mahdollisimman pitkään, jolloin he myös näkivät enemmän mainoksia ja klikkasivat niitä. Tämä on Facebookin liiketoimintamallin ydin.
Karuin esimerkki ilmenee tilanteesta, jossa eräs Facebookin käyttäjä kertoi haluavansa saada palveluun ”en tykkää” -reaktion, jolla voisi ilmaista algoritmille, ettei halua saada enempää tietyn tyyppisiä julkaisuja. Alla olevassa kuvakaappauksessa näkyy, miten Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg vastasi kysyjälle:

Zuckerbergin ohje oli, että kysyjän tulisi käyttää ”vihaista naamaa”. Todellisuudessa käyttäjä saisi ”vihainen”-reaktiota käyttämällä uutissyötteeseensä vain entistä enemmän julkaisuja, joita hän nimenomaan ei haluaisi saada. Zuckerbergin ohje oli siis päinvastainen kuin mitä kysyjä halusi – mitä hän ei kuitenkaan tälle kertonut.
4. Neljänneksi Haugenin vuotamat tiedot osoittavat Facebookin toiminnan olleen vastuutonta. Kun Facebook lanseerasi emoji-reaktiot, osa sen työntekijöistä arveli seurauksena olevan nimenomaan vahingollisten julkaisujen näkyvyyden ja määrän kasvamisen. Tästä huolimatta Facebook päätti buustata emoji-reaktioiden näkyvyyttä voimakkaasti vuonna 2017.
Kun ongelmista alkoi olla selvää näyttöä vuoden 2018 Cambridge Analytica -skandaalin sekä vuoden 2019 Facebookin omien tutkimusten perusteella, Facebook ei siltikään puuttunut nopeasti algoritminsa toimintaan. ”Vihainen”-reaktion arvo muutettiin nollaksi vasta tämän vuoden syyskuussa.
Vastuuttomana voi myös pitää Facebookin tekemiä ”ihmiskokeita”. Niistä tunnetuin on jo edellä viittaamani vuoden 2012 uutissyötteen manipulointikoe. Sen lisäksi Haugen kertoi tapauksesta, jossa osalta Facebookin käyttäjältä otettiin kokeilun ajaksi kokonaan pois käytöstä algoritmin turvaominaisuudet. Facebook antoi näin tarkoituksella kyseisten käyttäjien saada kaiken mahdollisen palvelussa olevan kuonan. Tulokset näkyvät alla olevassa kuvassa.

5. Viidenneksi tapahtumat osoittavat, ettei Facebook itsekään hallitse algoritmiensa toimintaa.
Haugenin paljastamista tiedoista käy ilmi, että Facebookin algoritmin itse asiassa olisi pitänyt havaita julkaisut, jotka saivat suhteettoman paljon ”vihainen”-reaktioita ja alentaa niiden näkyvyyttä uutissyötteessä. Algoritmi ei kuitenkaan toiminut oikein.
Algoritmin toiminta oli ohjelmoitu niin, että tällaisessa tilanteessa julkaisun näkyvyyspisteet puolitettiin. Ongelmana oli kuitenkin se, että muiden algoritmiin vaikuttavien muuttujien vuoksi näkyvyysluvulla ei kuitenkaan ollut mitään maksimilukua, jolloin ”vihainen”-reaktioita keränneet julkaisut saivat pahimmillaan rajattoman korkeita näkyvyyspisteitä ja sijoittuivat silloin uutissyötteen kärkeen.
Kuvaavaa on, että kun Facebookin uutissyötteen algoritmi antoi suhteettoman suuren näkyvyyden esim. disinformaatiota, vihapuhetta ja klikkiotsikoita sisältäville julkaisuille, yhtiön omat moderaattorit tekivät samaan aikaan parhaansa sen tyyppisten sisältöjen karsimiseksi.
Facebookilla ei ollut tarpeeksi moderaattoreita, minkä takia vahingollisia julkaisuja ei voitu poistaa samassa tahdissa, kun niitä tuli lisää.
Filed under: algoritmit, Cambridge Analytica, Facebook, infografiikka, informaatiovaikuttaminen, Meta, sosiaalinen media, sosiaaliset verkostot, tuotokset, uutiset, valeuutiset | Leave a Comment
-
Blogia kirjoittaa ohjelmistoalan yrittäjä, tietokirjailija, kouluttaja, oppimisen ja sosiaalisen median asiantuntija Harto Pönkä (esittely).
» Seuraa Twitterissä
» Sosiaalisen median koulutukset
» GDPR-koulutukset
» Verkostoanalyysit
-
Liity 11 456 tilaajien joukkoon
Tärkeimmät aiheet
Suosituimmat artikkelit
- Facebook messenger -virus ja sen poistaminen
- Some-tilastot
- Tietosuojavaltuutetun WhatsApp-päätöksen merkitys käytännössä
- Esittely
- Käytännön oppimismalli ymmärtävään ja yhteisölliseen oppimiseen
- Facebookin käyttäjämäärä Suomessa - tänä vuonna lähtenyt jo 244 000
- Tietosuoja varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa + julkaisulupamalli
- Koulujen tietotekniikka, edelläkävijyys ja uudet oppimistaidot
- Uusi mullistava oppimisteoria: opetetaan takaperin!
- Käsite- vai miellekarttoja?
-
Viimeisimmät artikkelit
- Case: jauhojengi-kohu Twitterissä kesällä 2022 (esitys)
- Sosiaalisen median valeprofiilit – miten tunnistaa ja suojautua? (esitys)
- Informaatiovaikuttamisen tunnistaminen somessa (esitys)
- Elon Muskin suunnitelmat Twitterille eivät vakuuta
- Facebookin salaiset tilastot kertovat disinformaation leviämisestä, mutta myös hyvää suomalaisten informaatiolukutaidosta
Viimeisimmät kommentit
Twitterissä @hponka
Tweets by hponkaKategoriat
- 3G
- a-klinikka
- aalto-yliopisto
- aamulehti
- adobe
- algoritmit
- Amazon
- amk
- ammatillinen
- android
- anonyymius
- Answergarden
- apple
- argumentointi
- artikkelit
- arviointi ja palaute
- asiakaspalvelu
- Ask.fm
- avoimuus
- älykkäät agentit
- blogger
- Blogilista
- Blogit ja bloggaaminen
- blokkaaminen
- botit ja trollit
- BragForFinland
- Cambridge Analytica
- chat
- chrome
- cmadfi
- crowdsourcing
- dark patterns / pimeät suunnittelumallit
- data
- design-tutkimus
- digihyvinvointi
- digijäte
- digiosaaminen
- digitaaliset avustajat
- directa
- disinformaatio
- DNA
- Dropbox
- Dunbar
- edmodo
- Electrolux
- ello
- Elon Musk
- Enkeli-Elisa
- ennakointi
- eoppiminen
- Epson
- esitykset ja luennot
- etäopetus
- etätyö
- etherpad
- EU-kritiikki
- evästeet
- F-Secure
- Facebook Messenger
- facebook places
- facebook timeline
- Faktabaari EDU
- faktantarkistus
- fasilitaattori
- fiaskot
- Finnair
- Firefox
- flickr
- flipped classroom
- Flock
- Fortnite
- foursquare
- gates
- Google Drive
- google family link
- google glass
- Google plus
- google wave
- gradu
- hakukoneoptimointi
- hakupalvelut
- hakusanat
- hankkeet ja projektit
- häiriköt
- henkilöbrändi
- henkilötiedot
- hiljaiset signaalit
- historia
- HS
- huijaukset
- hybridiopetus
- hype
- ikäihmiset
- ikärajat
- infografiikka
- informaatiovaikuttaminen
- Innolukio
- innovaatiot
- Internet
- intoloop
- iOS
- iPad
- itk
- jaajotain
- Jaiku
- jakaminen
- jallujengi
- Java
- Jodel
- johtaminen
- jokela
- joomla
- journalismi
- JSN
- julkaisujärjestelmä
- Kahoot
- Kaleva
- kauhajoki
- kännykät
- käsitekartat
- kävijäseuranta
- käytäntöyhteisö
- käytettävyys
- käyttäjätutkimus
- käyttöehdot
- käyttöjärjestelmät
- keksinnöt
- kieli
- kiertoviestit
- Kik
- Kik Messenger
- kilpailut
- kirjasto
- kirjat
- kirkko
- kohu
- koronavirus
- koulukiusaaminen
- koulutus
- koulutusteknologia
- KouTek 60op
- kriisiviestintä
- kunnat ja kaupungit
- kuplat
- kuratointi
- Kurio
- kuvakaappaus
- laki
- lapset
- lähdekritiikki
- lightning
- liiketoimintamallit
- Linkkejä
- Linkkivinkit
- lisätty todellisuus (augmented reality, AR)
- lukiot
- lumia
- LUOTI-koulutushanke
- luottamus
- maalittaminen
- markkinointi
- media
- mediakasvatus
- mediakritiikki
- meego
- meemit
- meisyys
- merkkipaalut
- messenger
- Meta
- microsoft
- mielipidejohtajuus
- Mikrobitti
- mikroblogit
- minä
- ministeriöt
- MLL
- mobiili oppiminen
- mobiilimarkkinointi
- monilukutaito
- mooc – massiiviset avoimet verkkokurssit
- mopaali-hanke
- mozilla
- MustRead
- nettimainonta
- Ning
- Nokia
- Norja
- Nova Trotters
- nuoret
- nuorisotyö
- ohjaaminen
- ohjelmistot
- ongelmalähtöinen oppiminen
- open päivitys
- opetus
- opinto-ohjaus
- oppimateriaalit
- oppiminen
- oppimisanalytiikka
- oppimisympäristö
- ops2016
- Paypal
- pedagogiset mallit
- pelit
- Periscope
- peruskoulu
- pikaviestipalvelut
- PISA-tutkimus
- plagiointi
- podcast
- polarisaatio
- poliisi
- politiikka
- portfoliot
- projektinhallinta
- punainen nappi
- purot-wiki
- qaiku
- qr-koodit
- Ratekoulutus
- rekrytointi
- Reuters-instituutti
- rikosilmoitus
- roskapostit
- Rovaniemi
- ruutuaika
- ryhmät
- ryhmätyöskentely
- ryhmäytyminen
- Safari
- salaliittoteoriat
- sananvapaus
- sanomalehdet
- särkänniemi
- screen time
- seksuaalinen häirintä
- semanttinen web
- serendipiteetti
- signal
- Silakkaliike
- siri
- Skype
- Snapchat
- Snellman-kesäyliopisto
- some-ilmiöt
- sometu
- sosiaalinen media
- sosiaaliset kirjanmerkit
- sosiaaliset verkostot
- sosiaalityö
- sovellukset ja appsit
- strategiat ja ohjeistukset
- Streisandin ilmiö
- suunnittelu
- tabletit
- tähtimalli
- Teams
- teemugate
- tekijänoikeudet
- teknologia
- tekoäly
- tekstiviestit
- Telegram
- terveydenhuolto
- testit
- thunderbird
- tiedonhaku
- tiedonrakentaminen
- tietosuoja-asetus (GDPR)
- tietoturva
- tietovuoto
- TikTok
- tilastot
- toimintakulttuuri
- toimittajat
- totuudenjälkeen
- trendit
- TTVK
- tulevaisuuden taidot
- Tumblr
- tunneanalyysi
- tuotekehitys
- tuotokset
- Turku
- tutkimus
- tutkiva oppiminen
- Tweeps.net
- ulapland-webinaarit17
- uutiset
- vaalit
- vaikuttajamarkkinointi
- valeprofiilit
- valeuutiset
- valokuvat
- vanhempainilta
- varhaiskasvatus
- vastamedia
- verkko-opiskelu
- verkkoidentiteetti
- verkkokeskustelu
- Verkkopalvelut
- verkostoanalyysi
- verkostoituminen
- verkostokuppaus
- vertaistuki
- vertaistuotanto
- videot
- viestintä
- vihapuhe
- virukset ja haittaohjelmat
- vista
- Visualisointi
- vuorovaikutus
- Web 2.0
- web design
- WhatsApp Business
- Wikipedia
- wikit
- windows
- windows phone
- www-selaimet
- Yahoo
- yhdistystoiminta
- yhteisöllinen oppiminen
- yhteisölliset skriptit
- yhteisöllisyys
- yhteisömanageri
- yhteisöt
- yhteiskunta
- yksityisyys
- YLE
- yliopisto
- ymmärtävä oppiminen
- Younited
- YouTube
- yritykset
- yrityshakemistot
- Zoom
Arkistot
- helmikuu 2023 (1)
- toukokuu 2022 (1)
- huhtikuu 2022 (2)
- maaliskuu 2022 (2)
- joulukuu 2021 (1)
- marraskuu 2021 (1)
- lokakuu 2021 (3)
- syyskuu 2021 (2)
- elokuu 2021 (1)
- toukokuu 2021 (2)
- maaliskuu 2021 (1)
- joulukuu 2020 (1)
- marraskuu 2020 (1)
- lokakuu 2020 (3)
- syyskuu 2020 (2)
- elokuu 2020 (2)
- toukokuu 2020 (1)
- huhtikuu 2020 (2)
- maaliskuu 2020 (1)
- helmikuu 2020 (1)
- tammikuu 2020 (1)
- joulukuu 2019 (1)
- lokakuu 2019 (1)
- syyskuu 2019 (1)
- kesäkuu 2019 (1)
- toukokuu 2019 (2)
- huhtikuu 2019 (4)
- maaliskuu 2019 (1)
- helmikuu 2019 (1)
- tammikuu 2019 (2)
- marraskuu 2018 (2)
- lokakuu 2018 (3)
- syyskuu 2018 (3)
- elokuu 2018 (3)
- toukokuu 2018 (2)
- huhtikuu 2018 (7)
- maaliskuu 2018 (3)
- helmikuu 2018 (2)
- tammikuu 2018 (6)
- joulukuu 2017 (4)
- marraskuu 2017 (3)
- lokakuu 2017 (1)
- syyskuu 2017 (5)
- elokuu 2017 (3)
- toukokuu 2017 (2)
- huhtikuu 2017 (2)
- maaliskuu 2017 (3)
- helmikuu 2017 (2)
- joulukuu 2016 (9)
- marraskuu 2016 (3)
- lokakuu 2016 (2)
- syyskuu 2016 (2)
- elokuu 2016 (3)
- heinäkuu 2016 (1)
- kesäkuu 2016 (1)
- toukokuu 2016 (1)
- huhtikuu 2016 (2)
- maaliskuu 2016 (5)
- helmikuu 2016 (4)
- tammikuu 2016 (4)
- joulukuu 2015 (4)
- marraskuu 2015 (5)
- lokakuu 2015 (2)
- syyskuu 2015 (1)
- elokuu 2015 (4)
- toukokuu 2015 (1)
- huhtikuu 2015 (1)
- maaliskuu 2015 (3)
- helmikuu 2015 (3)
- tammikuu 2015 (2)
- joulukuu 2014 (3)
- marraskuu 2014 (2)
- lokakuu 2014 (1)
- elokuu 2014 (1)
- heinäkuu 2014 (7)
- toukokuu 2014 (2)
- huhtikuu 2014 (3)
- helmikuu 2014 (1)
- tammikuu 2014 (5)
- joulukuu 2013 (2)
- marraskuu 2013 (1)
- lokakuu 2013 (1)
- syyskuu 2013 (2)
- heinäkuu 2013 (1)
- huhtikuu 2013 (4)
- maaliskuu 2013 (1)
- helmikuu 2013 (4)
- tammikuu 2013 (2)
- joulukuu 2012 (1)
- marraskuu 2012 (3)
- lokakuu 2012 (4)
- syyskuu 2012 (3)
- elokuu 2012 (4)
- heinäkuu 2012 (1)
- kesäkuu 2012 (1)
- toukokuu 2012 (5)
- huhtikuu 2012 (4)
- maaliskuu 2012 (5)
- helmikuu 2012 (4)
- tammikuu 2012 (7)
- joulukuu 2011 (8)
- marraskuu 2011 (6)
- lokakuu 2011 (7)
- syyskuu 2011 (4)
- elokuu 2011 (10)
- heinäkuu 2011 (5)
- kesäkuu 2011 (3)
- toukokuu 2011 (5)
- huhtikuu 2011 (2)
- maaliskuu 2011 (4)
- helmikuu 2011 (2)
- tammikuu 2011 (5)
- joulukuu 2010 (4)
- marraskuu 2010 (6)
- lokakuu 2010 (5)
- syyskuu 2010 (3)
- elokuu 2010 (2)
- kesäkuu 2010 (3)
- toukokuu 2010 (4)
- huhtikuu 2010 (3)
- maaliskuu 2010 (2)
- helmikuu 2010 (3)
- tammikuu 2010 (6)
- marraskuu 2009 (6)
- lokakuu 2009 (3)
- syyskuu 2009 (4)
- elokuu 2009 (5)
- heinäkuu 2009 (4)
- toukokuu 2009 (5)
- huhtikuu 2009 (3)
- maaliskuu 2009 (4)
- helmikuu 2009 (5)
- tammikuu 2009 (4)
- joulukuu 2008 (3)
- lokakuu 2008 (2)
- syyskuu 2008 (6)
- elokuu 2008 (6)
- heinäkuu 2008 (1)
- kesäkuu 2008 (1)
- huhtikuu 2008 (1)
- helmikuu 2008 (3)
- tammikuu 2008 (2)
- marraskuu 2007 (2)
- lokakuu 2007 (5)
- syyskuu 2007 (2)
- elokuu 2007 (3)
- heinäkuu 2007 (1)
- kesäkuu 2007 (5)
- toukokuu 2007 (1)
- maaliskuu 2007 (3)
- helmikuu 2007 (3)
- tammikuu 2007 (3)
- joulukuu 2006 (1)
- marraskuu 2006 (3)
Meta
No Responses Yet to “Infografiikka: Facebookin viha-reaktio ja algoritmin muutokset”