Sosiaalinen media yhteistyön ja opetuksen tukena (esitys)

05Huh13

Pidin tänään Kajaanissa sosiaalisen median koulutuksen kainuulaisille opettajille – osa oli paikalla ja osa etäyhteyden kautta. Tilaisuuden järjesti Oulun yliopiston Aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPA.

Luennon aiheena oli sosiaalisen median perusteet, tilastot, somen käyttö opetuksessa sekä opetuksen ja yhteistyön tukemisen kannalta hyödyllisiä some-palveluita. Käytännön harjoittelussa aiheena oli Google Driven sovellukset. Kiitokset innokkaille osallistujille – tästä on hyvä jatkaa! 🙂

Avaa esitys SlideSharessa2 Responses to “Sosiaalinen media yhteistyön ja opetuksen tukena (esitys)”

 1. Hei harto! Kiitos taas hienosta slidesharesta. Ne ovat mielettömän sisältörikkaita, sa siksi niihin syventyminen vaatii tosiaankin aikaa. Mutta hienoa, että jollakin on edes homma hanskassa! Onko sinulle Klout tuttu? Käsitin, että siinä yhteisöpalvelussa kukin pystyy näkemään, minkä verran itse missäkin sosiaalisessa palvelussa näkyy, eli yleissilmäyksen omaan sosiaalisen median profiiliin. Lapseni käyttävät sitä, mutta en siis itse ole ehtinyt tutustua…

  • 2 Harto

   Kiitos kommentista!

   Klout on tuttu. Kloutista sekä pidetään että ollaan pitämättä. Antaahan se mukavasti tietoa omista some-verkostoista ja voi parhaimmillaan ”avata silmiä”. Toisaalta Klout-pisteissä näkyy lähinnä se, minkä voi tietää itse muutenkin, koska Klouthan ”vain” analysoi käyttäjän omaa toimintaa.

   Joka tapauksessa Klout on edelleen paras yksittäinen palvelu kuvaamaan yksittäisen käyttäjän sosiaalista verkostoitumista eri some-palveluissa. PeerIndex on toinen ja lisäksi on muitakin varsinkin yksittäisiin palveluihin keskittyviä analyysi-/pistelaskureita.

   Huomasin, että Klout-pisteeni ovat laskeneet, mutta en silti jaksa olla asiasta huolestunut. 😉


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: