Tähän blogiin ei kannata tarjota maksettuja videoita tai muuta mainossisältöä

03Kes11

Sain tässä päivänä muutamana sähköpostin, jossa oli tällainen ”tarjous”:

Meillä on useita hauskoja ja viihdyttäviä kampanjoita, jotka sopisivat erinomaisesti blogiisi ja tarjoaisivat sinulle näyttävää sisältöä sekä lisätuloja. Tällä hetkellä meillä pyörivät esimerkiksi [alkoholimerkki], [elektroniikkamerkki] ja [toinen elektroniikkamerkki] kampanjat.

Rekisteröitymällä verkostoomme voit lisätä videoitamme blogiisi. Kun video on sivullasi, maksamme sinulle 4 senttiä jokaisesta klikkauksesta, joten tuoton määrä riippuu siitä, kuinka monta kertaa video katsotaan. Videoitamme julkaista videoitamme muillakin verkkosivuillasi, Facebook-sivuilla ja blogeissa XYZ-profiilin kautta.

Sanomattakin oli selvää, että kieltäydyin kohteliaasti. No, kirjoittaja sentään tarjosi näyttävää sisältöä, kuten lupasi. 😉

Tämä panee kuitenkin miettimään sitä, että blogeissa kaikki ei ole enää sitä, miltä näyttää. Toivottavasti tämä ilmiö ei ole kasvamaan päin. Ansaittu näkyvyys on ihan ok ja suositteluja annan itsekin, mutta se, että ostetaan näkyvyyttä, joka ei näytä maksetulta, ei ole ok. Taitaapa Suomen laissakin lukea, että mainos pitää voida tunnistaa mainokseksi. Siinä mielessä maksettu viraalimainos ilman selvästi näkyvää mainosstatusta on siis laitonta.No Responses Yet to “Tähän blogiin ei kannata tarjota maksettuja videoita tai muuta mainossisältöä”

  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: