Sosiaalinen media yrityksen markkinoinnissa (esitys)

15Kes10

Pidin eilen koulutuksen Taitajien tierna -hankkeelle sosiaalisen median käytöstä yritysten markkinoinnissa. Esitys jakaantui sosiaalisen median alkeisiin, ajankohtaiskatsaukseen, yritysten haasteisiin ja mahdollisuuksiin sekä esimerkkeihin yritysten sosiaalisen median käytöstä.

Osallistujina oli n. 20 yrittäjää ja yritysten edustajaa Oulun seudulta. Keskustelua syntyi mukavasti varsinkin siitä, millaisia erilaisia profiileja yrityksen markkinoinnissa voidaan käyttää. Sen todettiin riippuvan täysin yrityksestä ja henkilön työroolista. Joillekin henkilökohtaisen profiilin ja työprofiilin yhdistäminen sopii hyvin, mutta joissakin työtehtävissä ne on järkevää pitää erikseen.

Avaa esitys SlideSharessa

P.S. Valitettavasti aloituskuva hajosi SlideShareen siirrettäessä, eikä tavalliset korjausjipot tällä kertaa auttaneet. Ilmeisesti SlideSharen vian takia tämä ja eräs aiempi esitys eivät myöskään näy SlideShare-sivuni listauksessa. SlideSharesta en ole saanut apua, vaikka olen pari tukipyyntöä jättänyt. Esityksen uudelleensiirtokaan ei ole auttanut. Olisiko joku sattumoisin törmännyt samaan ja saanut sen korjattua?One Response to “Sosiaalinen media yrityksen markkinoinnissa (esitys)”


  1. 1 Tweets that mention Sosiaalinen media yrityksen markkinoinnissa (esitys) « LEHMÄTKIN LENTÄIS -- Topsy.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: