Nollakehitystä: uusi blogilista.fi

24Tam09

Blogilistan uusi versio on ollut jo vähän aikaa julkisessa beta-testauksesssa osoitteessa beta.blogilista.fi.

”Tavoitteena on ollut avata blogilistan tarkoitusta ja blogien maailmaa enemmän myös uusille käyttäjille, parantaa blogien löydettävyyttä hakemistossa ja selkeyttää palvelun rakennetta.”
(blogilistan kehitysblogi)

Tärkein uudistus näyttää olevan se, että enää ei voi selata kanavia/blogihakemistoa yhtä helposti kuin vanhassa käyttöliittymässä, jossa ne ovat suoraan vasemmassa palstassa. Kanavan vaihtaminen vaatii nyt kaksi klikkausta aiemman yhden sijaan.

Toinen innovatiivinen uudistus on ”Tuoreet kirjoitukset” -sivu, jonka sisältö on sama kuin etusivulla. Edes tämä ominaisuus on säilytetty vanhasta versiosta. Tuoreet kirjoitukset eivät enää päivity näkyviin automaattisesti, vaan edellyttää Reload/F5-näppäimen painelua.

Kolmas älynväläys on, että lukuisat top-listat ovat lähes jokaisella sivulla. Lisäksi on ”Listat ja tilastot” -sivu, joka myös sisältää listoja ja tilastoja. Kuka niitä muita blogeja edes kaipaa?

Piristävänä yksityiskohtana värimaailmaan on lisätty aiempaa tummempaa harmaata. Mikä tärkeintä, mainos (Ennakkotilaa iLife ’09!) on näkyvällä paikalla.

Vertailun vuoksi, katso blogispotti.fi.One Response to “Nollakehitystä: uusi blogilista.fi”

  1. 1 Nelle

    minusta se applen mainos näytti pirkka – pakastevihannes tms mainokselta, en ensimmäiseen viikkoon edes tajunnut että se on apple. 😉


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: