Tämäkin www-sivusto sisältää punaisen napin

24Lok08

Poliisin vaatimuksen mukaisesti lisäsin tähän blogiin punaisen napin. Punaisella napilla voit ilmiantaa tämän www-sivuston poliisille, jos havaitset täällä jotakin epäilyttävää. Ethän paina punaista nappia turhaan, sillä poliisilla on muutenkin kädet täynnä työtä Internetin valvomisessa.5 Responses to “Tämäkin www-sivusto sisältää punaisen napin”

 1. 1 Anne R.

  Punainen nappisi on tosi poliisi!

 2. 2 Harto

  Heh, kiitos! 🙂

 3. *reps* =D

  Tarkistin kuitenkin mihin linkittää ennen kuin uskalsin… Tietokonella linkittää googlaukseen jossa ekana Ompelimo Punainen Nappi.

  Tämä olisi ollut hauska, jollei taustalla häämöttäisi kauhistuttava idea siitä millä tasolla päättäjien ja/tai poliisin nettiymmärrys ryömii. Ugh.

 4. Aivan huippua. Kiitos. Tuo punainen nappi on todella huono idea. Kaikkihan tietää, että jos sivuilla on nappi sitä painetaa, kun halutaan tietää mitä siitä tapahtuu. Tuskin punainen nappi helpottaisi poliisin työtä. Toiseksi Internet on laaja ja sivuston voi perustaa sinne mihin tahansa paikkaa. Varmasti kaikkia sivustoja ei saada koskaan valvottua.

 5. 5 Markus Aalto

  Aivan upea nappi! Voisi olla isompikin, niin olisi vielä hienompi ja helpomi näpäyttää aina sivulle tultaessa. Pitääkin laittaa heti Oulun opetustoimen ja koulujen etusivuille, niin saa kehut kotiin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: