YLE otti käyttöön sosiaaliset kirjanmerkit

05Lok07

Kävin hetki sitten lukemassa uutisia YLE:n www-sivustolta kuten tuhansia kertoja aiemminkin. Tästä kerrasta oli kuitenkin tuleva poikkeuksellinen. En arvannut, mikä minua odottaa.

Avasin hyvää aavistamatta uutisen, joka kertoi, että kunnat voivat hyötyä palkankorotuksista odotettua enemmän. Uutinen oli mielenkiintoinen, mutta varsinainen paukku odotti uutistekstin alla: sieltä nimittäin löytyi mahdollisuus lisätä ko. sivu Deliciousiin, Diggiin tai Facebookiin! Uskokaa tai älkää!

Todisteeksi esitän ruutukaappauksen, kas tässä:

yle_sosiaaliset_kirjanmerki.gif

Jälleen kerran ennakkoluulotonta Web 2.0:n hyödyntämistä. Hyvä, YLE, jatkakaa samaan malliin!

Toisaalta voidaan kysyä, miksi yksittäinen uutinen kannattaisi sosiaalisesti bookmarkata. Muistaakseni YLE ei edes säilytä uutissivuja netissä kovin kauaa. Taannoin en esimerkiksi löytänyt v. 2006 millennium-palkintoon liittyviä YLE:n uutisia, vaan ne oli jo poistettu.

P.S. Jos ”sosiaaliset kirjanmerkit” ovat sinulle tuntemattomia (äärimmäisen epätodennäköistä, myönnän), YLE kertoo, mitä ne ovat.

P.P.S. YLE Areenan ongelmat senkun jatkuvat vähän väliä. Toivottavasti saavat kuntoon, kun palvelu kuitenkin on erittäin hyvä!

P.P.P.S. Löysin 27.9. päivätyn YLE:n oman uutisen sosiaalisten kirjanmerkkien käyttöönotosta. Nyt ihmettelen, enkö vain ole aiemmin niitä huomannut, vai eivätkö ne ole ennen tätä päivää olleet käytössä kaikilla YLE:n uutissivuilla.2 Responses to “YLE otti käyttöön sosiaaliset kirjanmerkit”

  1. 1 Maurelita

    Uskomattoman hyviä juttuja täällä, mainostan blogia omassani mutta kiertistä ei ole mitenkään pakko ottaa vastaan, kun ei kummemmin sovi aiheeseen…

    *kannustavat terveiset Pariisista*


  1. 1 Minut on haastettu neljällä asialla « LEHMÄTKIN LENTÄIS

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: